Struin

Iedere dag de natuur in

Even omkleden: Regenjas, regenbroek en waterdichte schoenen aan. We zijn klaar om buiten te struinen. Na schooltijd halen wij de kinderen op van school met onze speciale Struin-fietsen en gaan dan op pad. Dan volgen we bijvoorbeeld een beverpaadje en dan komen we uit bij de mooiste klimboom die je ooit hebt gezien! Of we maken een modderglijbaan. Zo kunnen we lekker spelen en op speelse wijze leren we alles over de natuur. 

Struin, dé natuur BSO van Nederland, haalt ook kinderen op van basisschool Petrus Canisius. Ophalen kan aan het einde van de dag op het Struin-land of bij een halte bij u in de buurt. Wij gaan iedere dag de wildere natuur in, tenzij het onverantwoord is. Dit doen wij omdat wij geloven dat spelen in de wildere natuur echt goed is voor kinderen: het stimuleert het creatief denkvermogen en maakt kinderen gelukkig en gezond. We hebben een stralend team dat weet waar en op welk moment de beste natuurervaringen te vinden zijn. 

Want een echte natuurbeleving hoef je niet te onthouden, die kun je je herinneren.

Contact en inschrijven

Wil je meer informatie over onze nieuwe afdeling, mail dan naar info@struin.nl. Inschrijven voor deze BSO kan via onze website www.struin.nl.