BSO de Kroon

Op de buitenschoolse opvang van KION kan je kind samen met vrienden en vriendinnen buitenspelen, rustig bijkomen of nieuwe hobby’s ontdekken. Wij vinden het belangrijk dat kinderen veel en vaak buitenspelen. Daarnaast trekken we er regelmatig op uit. Naar de Waal, de speeltuin, het park en soms de stad in om een boodschap te doen. Zo bieden wij de kinderen gevarieerde activiteiten.

Bso De Kroon

De kinderen op basisschool Petrus Canisius komen bij bso De Kroon. We hebben deze bso verdeeld over twee locaties. Kinderen in de leeftijd 4- 6 jaar worden opgevangen in BSO ruimte de Zilveren kroon 1 en/of 2. In eerste instantie mogen oudste kinderen over naar de Gouden kroon. Het team kijkt naar het welzijn van het kind, bedrijfsmatige keuzes die gemaakt moeten worden, vriendjes en vriendinnetjes. Voor kinderen is de overgang van school naar bso op deze manier vertrouwd en zo hoeft je kind maar aan een nieuwe locatie te wennen op het moment dat hij of zij met school start.

Vanaf 7 jaar gaan kinderen naar de locatie Kronenburgersingel. Hier zorgen we voor activiteiten die aansluiten op de interesses en ontwikkeling van oudere basisschoolkinderen.

Wist je dat bij de bso van KION:

• de zomervakantie een groot feest is door de KION Zomertour? We organiseren dan bijzondere activiteiten zoals lasergamen, een dag naar het bouwdorp, theatervoorstelling, noem het maar op en we doen het.

• je kind het hele jaar door mee kan doen met bijzondere activiteiten? (denk bijvoorbeeld aan een workshop ‘Hoe word ik stuntman?’ of een KION-voetbaltoernooi).

Nieuwsgierig geworden?

Wij geven je graag een rondleiding. Meld je aan via bsokroon.stevenskerkhof@kion.nl. Wil je meer weten over KION of heb je vragen over de beschikbaarheid? Neem dan contact op met onze afdeling Klantrelaties via 024 382 26 55 of klantrelaties@kion.nl

Graag tot ziens!

Openingstijden:
Voor school: 7.30 tot 8.30 uur
Na school: tot 18.00 uur
Vakanties: 8.00 tot 18.00 uur