14 NOVEMBER: OPEN OCHTEND

05-11-2018

Woensdag 14-11 as. is er een open ochtend voor belangstellenden.

U bent welkom als u kennis wilt komen maken en meer over onze school wilt weten.

We werken deze ochtend met twee rondes.

In de eerste ronde bent u welkom vanaf vanaf 9.45 uur.

We ontvangen u graag in de aula met een kopje koffie of thee. U kunt dan kijken naar foto's van leeractiviteiten en voorbeelden van werk van leerlingen. Onze partners in de buitenschoolse opvang zijn er die ochtend ook om informatie te geven.

Om 10.00 uur is er een centrale inleiding waarin we meer vertellen over onze visie en werkwijze, ouderbetrokkenheid, bijzondere activiteiten enz.

Daarna gaan leerlingen u begeleiden in een een rondleiding door het gebouw daarna gelegenheid om vragen te stellen.

Na afloop bent u weer welkom in de aula voor evt. vragen.

Ronde 2 is op deze elfde manier opgebouwd.

U bent dan welkom vanaf 11.00 uur, om 11.15 uur is dan de centrale inleiding met daaropvolgend de rondleiding en gelegenheid om vragen te stellen.

We ontmoeten u graag op 14 november as.!

Team Petrus Canisius